coaching en discipelschap

DE GROEI VAN EEN REVIVALIST

In de bijbelschool krijg jij veel onderwijs over Genezing, Bevrijding, Overwinning, Gebed en nog veel andere krachtige thema’s die jouw leven compleet gaan veranderen. Wat de Revival & Ministry school uniek maakt is dat je in de school met jouw persoonlijke groei aan de slag gaat, tot je klaar bent om een eigen kerk of bediening te starten. Wij ondersteunen jou daarbij met het vinden, volgen en vervullen van jouw roeping.

DE METHODE VAN COACHING

In de Frontrunners Revival & Ministry school gaan we structureel werken met persoonlijk coachen van jou als student. Jezus is het ultieme voorbeeld omdat hij een methode gebruikt om zijn discipelen klaar te maken om grote werken te doen. Deze methode willen wij toepassen in de school, zodat het grote werk wat hij voor jou heeft zichtbaar wordt door jouw leven. 

Op welke gebieden werden de discipelen gecoacht:
– Op het gegeven onderwijs doormiddel van vragen stellen
– Op karaktervorming in jouw persoonlijke leven
– Op vaardigheden in het brengen van het goede nieuws

  frontrunnersministries.nl - shop - product - bidden is ontvangen - Afbeelding

  HET DISCIPELEN VAN REVIVALISTEN

  Discipelschap wordt vaak direct gelinkt aan het ontvangen van onderwijs. Het Bijbelse model is echter horen én doen. Daarom helpen we jou op de Frontrunners Revival & Ministry School om door middel van outreach, projecten en missietrips, vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van het genezen van zieken, handelen in geloof, het uitdrijven van demonen en het prediken van het evangelie op straat. We willen jou stimuleren om met grote vrijmoedigheid te gaan uitstappen in de grote werken, die Jezus voor jou heeft voorbereid. 

  Wat onze studenten zeggen over de Frontrunners BIJBELSCHOLEN:

  De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

  ARJAN & MARJON QUARTEL

  Meld je aan voor de frontrunners revival & ministry school

  Wanneer je je aan meldt voor de fulltime Bijbelschool zal Frontrunners binnen enkele weken contact met je opnemen waarin we de volgende stappen voor het aanmeldingsproces gaan doornemen. Wil je nog meer informatie? Dat kan ook! Klik op de knop hieronder.

  Meld je aanVraag meer informatie op