VEEL gestelde vragen

VEEL gestelde vragen

Voordat je contact opneemt, neem een kijkje bij de veel gestelde vragen. Het kan zijn dat je vraag al eerder voorbijgekomen is en we direct het antwoord kunnen geven.

Hoe lang duurt de school en op welke dagen heb je les?

Het schooltraject duurt 3 jaar. In het vierde jaar ga je namelijk al starten met het opzetten of werken in een kerk of bediening. Tijdens de eerste drie jaar volg je wekelijkse lessen van maandag t/m donderdag, in het derde jaar hoort er ook een stagetraject bij. Hier lees je over onze 4 leerjaren en de kern van elk leerjaar.

Hoeveel collegegeld betaal je voor de school?

De 4-jarige Revival & Ministry School is uiteindelijk helemaal gratis! Je betaalt wel collegegeld, maar dit bedrag krijg je, wanneer je de bijbelschool helemaal hebt doorlopen, weer van ons terug als startkapitaal voor je bediening. Lees hier meer over. 

Kan ik me al aanmelden voor de school?

Wanneer je op onze website op ‘Aanmelden’ klikt, dan kun je ons contact-formulier invullen. In het formulier kun je aangeven dat je jezelf wilt aanmelden voor de Revival & Ministry School. Wij nemen dan alvast contact met je op. Het officiële aanmeldingsproces gaat pas vanaf september 2022 van start, precies één jaar voordat de school start.

Ben ik na aanmelding gelijk ingeschreven als student?

Op de onderstaande webpagina lees je over de 4 stappen van het aanmeldingsproces.
STAP 1.) Aanmelding
STAP 2.) Informatie-brochure
STAP 3.) Aanmelding + referentie-formulier
STAP 4.) Intakegesprek en inschrijfkosten
Pas na het volledig doorlopen van deze 4 stappen ben je officieel ingeschreven als student.
Meer informatie kun je hier vinden.

Word je persoonlijk begeleid tijdens het volgen van de school?

In de Revival & Ministry School gaan we structureel werken met persoonlijke coaching. Jezus is het ultieme voorbeeld omdat hij dezelfde methode gebruikte om zijn discipelen klaar te maken om grote werken te doen. We willen jou trainen op karakter, persoonlijke ontwikkeling, leervaardigheid en praktische vaardigheden. Lees hier meer over coaching en discipelschap.

Wordt de school (ook) in het Engels gegeven?

Op dit moment wordt de school (nog) niet in het Engels gegeven. Wij geloven dat God een machtig plan heeft voor Nederland en dat het in Gods plan ligt dat honderdduizenden mensen in ons land gered en gediscipeld gaan worden. Daarom willen we dat er (veel) nieuwe kerken en bedieningen gestart gaan worden in Nederland. De lessen worden daarom in het Nederlands gegeven. Voor het lezen van bepaalde literatuur is het wel handig om de Engelse taal enigszins te beheersen.

Kan je de Revival & Ministry online volgen?

De Revival en Ministry Fulltime Bijbelschool is niet online te volgen. Dit komt omdat we jou persoonlijk voor een aantal jaar willen trainen, ook zeker in het praktische gedeelte zoals het functioneren in de gaven van de Heilige Geest. Vervolgens zenden we jou aan het einde van de studie uit voor de bediening die God op jouw hart heeft gelegd. Het is niet mogelijk om deze begeleiding en het stuk karaktervorming dat daarbij hoort online te ontvangen. Je zal hiervoor fysiek aanwezig moeten zijn. Als goede voorbereiding voor de fysieke Fulltime Bijbelschool kunnen we je wel aanraden om de Parttime of Online Bijbelschool van Frontrunners te volgen. Of (zoals je wellicht al doet) je te verdiepen in het onderwijs van Frontrunners. Zo maak je al vast kennis met wie we zijn als organisatie. Meer informatie vind je hier

Is het mogelijk om de opleiding enkel 2 jaar te volgen?

Het is niet het eerste doel van de school om enkel de eerste twee opleidingsjaren aan te bieden. Mocht het zo zijn dat je alleen de eerste twee trainingsjaren wilt volgen dan is dit bespreekbaar. Maar dat betekent wel dat de Bijbelschool niet gratis is omdat je bij het vroegtijdig beëindigen van de fulltime Revival & Ministry School je collegegeld niet terugkrijgt als startkapitaal voor je kerk of bediening. De volledige 4-jarige Revival & Ministry School is uiteindelijk helemaal gratis. Je betaalt wel collegegeld maar dit bedrag krijg je, wanneer je de bijbelschool helemaal hebt doorlopen, weer van ons terug als startkapitaal voor je bediening. Bekijk hier meer informatie.

Contact met ons opnemen

Adres

Bolstrastraat 8
4255LK Werkendam

Stichting

KVK: 64256057
BTW Nummer: 855587738

Giften
T.n.v. Stichting Frontrunners
IBAN: NL82 RABO 0306 8901 86

Bijbelschool.tv

Initiatief van Stichting
Frontrunners Ministries