DOCENTEN

Tom de Wal

Waar Tom eerst als jeugdleider af en toe voor zijn eigen jeugdgroep sprak. In middels heeft hij nu 250 spreekbeurten, seminars, genezing & bevrijdingssamenkomsten, campagnes en conferenties, zowel in binnen-als buitenland. Samen met zijn vrouw Femke zien vandaag zoveel vrucht op hun werk wat ze in 2015 gestart zijn.

Visionair/toeruster

 De Frontrunners Revival & Ministry is uniek omdat de school niet bedoeld is als tussenjaar, zoals veel bijbelscholen in Nederland wel functioneren als tussenjaar. Wij richten ons op mensen die wel weten wat ze willen doen, namelijk mensen die een roeping van God ervaren en daar specifiek voor getraind en toegerust willen worden te trainen, begeleiden en zenden.  

Deze school richt zich eigenlijk op Gods principe van vermenigvuldiging. Frontrunners kan zelf geen tientallen kerken of bedieningen starten, maar we kunnen wel een generatie trainen om dat te gaan doen. Het is mijn verlangen om deze generatie te trainen om te wandelen in geloof & autoriteit.

Meld je aan voor de frontrunners fulltime bijbelschool

Wanneer je je aan meld voor de fulltime Bijbelschool zal Frontrunners binnen enkele weken contact met je opnemen waarin we de volgende stappen voor het aanmeldingsproces gaan doornemen. Wil je nog meer informatie? dat kan ook! klik op de knop hieronder, binnen enkele werkdagen krijgen jullie van de fulltime Bijbelschool meer informatie

Meld je aanVraag meer informatie op