DOCENTEN

Bernard Oudhoff

Bernard Oudhoff

Nadine is sinds 2021 operational manager bij Frontrunners. Zij is opgeleid als Registeraccountant en heeft 12 jaar in accountancy gewerkt, daarnaast heeft zij life coaching gestudeerd in 2013 en haar eigen bedrijf begonnen als ondernemerscoach tot 2020. Met deze ervaringen en enorm veel passie stuurt zij alle teams binnen Frontrunners aan.

coaching / praktijk

Mijn passie is om mensen te bemoedigen en te activeren in hun identiteit, dat ze weten wie ze zijn in Christus en dat de Geest die Jezus deed opstaan uit de dood in hen woont! Mijn verlangen is om Zijn Koninkrijk meer te zien komen op aarde door ons.

Dat wij vol autoriteit en geloof in Zijn kracht kunnen gaan wandelen met wonderen en tekenen als gevolg. Het is voor mij een voorecht om mensen te mogen coachen en vrij te zetten dat niks in hun weg staat om God vol geloof te gehoorzamen en in Zijn plan te wandelen.

Meld je aan voor de frontrunners fulltime bijbelschool

Wanneer je je aan meld voor de fulltime Bijbelschool zal Frontrunners binnen enkele weken contact met je opnemen waarin we de volgende stappen voor het aanmeldingsproces gaan doornemen. Wil je nog meer informatie? dat kan ook! klik op de knop hieronder, binnen enkele werkdagen krijgen jullie van de fulltime Bijbelschool meer informatie

Meld je aanVraag meer informatie op