curriculum

Leerjaar 1

Onze lesweken kenmerken zich doordat één thema over een langere periode onderwezen wordt. Zo wordt je volledig ondergedompeld in het thema, er is voldoende ruimte om je gedachten te vernieuwen en de stof eigen te maken.

Fundamenten

Leer je de grondbeginselen van het geloof die je nodig hebt om een gezond christelijk leven te ontwikkelen door lessen over o.a. bekering, wedergeboorte, Identiteit en geloof.

De Heilige Geest

In deze module leer je wie de Heilige Geest is, hoe je zijn stem kan verstaan, hoe je kan functioneren in de gaven en de vrucht van de Heilige Geest en hoe je kan leven uit Zijn tegenwoordigheid.

Roeping

In deze module leer je wat jouw roeping is en welke bediening God jou gegeven heeft. Jouw plek in het koninkrijk van God gaat geactiveerd worden.

Krachtige kerk en bediening

Leer je hoe een krachtige kerk behoort te functioneren en welke missie de kerk heeft in deze maatschappij en welke rol jij gaat spelen in het opbouwen van het lichaam van Christus.

Leven uit geloof

In deze module gaan we in op hoe je geloof bouwt, hoe wandel je in geloof en welke soorten geloof zijn er?. Op deze manier bouwen we aan generatie die niet door gevoel geleid wordt, maar door geloof.

Genezing & Gezondheid

In deze module leer je om het onderwijs van genezing toe te passen in de praktijk, en hoe je in Gods gezondheid kunt blijven wandelen.

Leven in de zegen

Leer je om niet afhankelijk te zijn van een ‘’wereldse’’ economie, maar juist dat Gods economie je zegen en voorspoed geef in je positie in Christus.

Logos

Geestelijke groei

Je krijgt sleutels om krachtig en blijvend te groeien in je geloof, overwinning, wonderen, zodat de steeds meer het karakter en het leven van Jezus zichtbaar wordt in ons en door ons.

Karaktervorming

Leer je een sterk karakter te ontwikkelen door onderwijs, praktijkopdrachten en outreach en daarbij heb je een coach die je gaat ondersteunen in de ontwikkeling van je karakter.

Leerjaar 2
lesthema’s volgen

Discipelschap

Je krijgt antwoord op de vraag hoe je discipelen vermenigvuldig en hoe je jouw discipelen helpt om in karakter te groeien. 

Vijfvoudige bediening

Je leert welke essentieel rol de vijfvoudige bediening heeft op opbouw en groei van de kerk. In de lessen wordt op elke bediening specifiek ingegaan.

Frontrunners

Ministy model

 

Het model helpt je om op een gezonde en gedegen wijze een organisatie te bouwen die ongelimiteerd kan blijven groeien en is toepasbaar op je bediening, onderneming of kerk.

Onderwijskunde

Je wordt uitgedaagd om te leren communiceren voor groepen en het Woord van God te delen op verschillende manieren zoals power-preaching, prediking, onderwijs of presentaties.

Geestelijke Wereld

Je krijgt na deze module een goed beeld wat de bijbel zegt over de geestelijke wereld en hoe deze in zijn werk gaat in je leven, roeping, gezin.

Hoe start je een

kerk

 

In deze module krijg je het apostolische gedachtegoed van het woord en de praktische sleutels van mensen uit de praktijk die kerk, bediening of onderneming zijn gestart.

Leerjaar 3
lesthema’s volgen

Leerjaar 4
lesthema’s volgen

Meld je aan voor de frontrunners fulltime bijbelschool

Wanneer je je aan meld voor de fulltime Bijbelschool zal Frontrunners binnen enkele weken contact met je opnemen waarin we de volgende stappen voor het aanmeldingsproces gaan doornemen. Wil je nog meer informatie? dat kan ook! klik op de knop hieronder, binnen enkele werkdagen krijgen jullie van de fulltime Bijbelschool meer informatie

Meld je aanVraag meer informatie op