cultuur

FRONTRUNNERS 

REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

 

De onderstaande 10 pijlers van onze fulltime Bijbelschool beschrijven de kernwaarden die nodig zijn om een sterk fundament te kunnen bouwen voor bediening en leiderschap. Ze vormen samen de cultuur, de waarden en de mindset voor jouw specifieke roeping.

Doctrine  

We hebben een sterke doctrine op het gebied van geloof, overwinning, voorspoed en zijn geworteld in het woord. Er zijn geen vraagtekens maar uitroeptekens!

Discipline 

Binnen de school ontwikkelen we een sterke discipline. Motivatie zet je aan het werk, discipline zorgt dat je blijft groeien.

Karaktervorming  

Ons karakter wordt gevormd om bestand te zijn tegen alle stormen, tegenslagen en uitdagingen in je roeping.

Heelheid

We worden emotioneel gezonde mensen die weten wie ze zijn in Christus. God heeft ons niet bedoeld als gebroken maar om in heelheid te wandelen.

Geestelijke volwassenheid 

We zijn geestelijk volwassen mensen die zich geestelijk volwassen gedragen.

Zalving  

We strekken ons uit naar de kracht van God op ons leven en onze roeping. We verlangen naar bedieningen en kerken vol van de Heilige Geest.

Leiderschap 

We geven krachtig leiding aan ons eigen leven, maar ook aan groepen en teams waar we over aangesteld zijn.   

Organisatie 

We beseffen dat we een gezonde en goed werkende organisatie nodig hebben om onze roeping te kunnen vervullen. Daar werken we aan.

Gaven ontwikkelen 

We oefenen en bekwamen ons om in alle gaven van de Geest te wandelen.

Roeping 

We zijn ons bewust van onze roeping of we strekken ons er naar uit om deze helder te krijgen. We weten hoe we onze roeping kunnen vervullen en hoe dat er praktisch uit ziet.  

Meld je aan voor de frontrunners REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

Wanneer jij je aanmeldt voor de fulltime Revival & Ministry school zal Frontrunners binnen enkele werkdagen contact met je opnemen. Wil je nog meer informatie? Dat kan ook! Klik op de knop ‘vraag meer informatie op’ en krijg meer informatie.

Meld je aanVraag meer informatie op