Het team

Frontrunnersministries.nl - Over Ons - Medewerkers - Wendy van der Linde - Afbeelding

Grace

Sinds kort is Grace onderdeel van ons Frontrunners fulltime Bijbelschool team! Vol enthousiasme houdt ze je je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes rondom school, dus houdt zeker even de socials in de gaten!  

Communicatie medewerker 

God heeft iedereen een roeping gegeven. Met het juiste onderwijs en begeleiding kunnen wij daarin vrijgezet worden! Ik vind het zo bijzonder en mooi hoe God iemand volledig kan vrijzetten in zijn/haar roeping! Ik geniet ervan wanneer ik mensen helemaal tot bloei zie komen in hun talenten en zich ontplooien in de persoon die God heeft voorbestemd!  

Ik voel mij daarom zo dankbaar om mee te kunnen bouwen aan een school die dit teweegbrengt in  mensen en ze helpt om volledig in hun roeping te wandelen. Deze school legt echt de fundamenten voor het starten van een krachtige eigen bediening of kerk!

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam