Het team

Fulltimebijbelschool.nl - Over Ons - Het team - Jeanine - Afbeelding - 200 x 200

Jeanine

Vanuit haar onderwijskundige achtergrond is Jeanine in oktober begonnen als curriculum assistent van de Fulltime Bijbelschool.  

ASSISTENT CURRICULUM

Een curriculum is een leerplan. Als team hebben wij een heel scala aan doelen opgesteld die je na het volgen van de school zal beheersen. Als curriculum assistent waarborg ik dat het curriculum zo in elkaar zit dat al deze doelen ook echt behaald zullen worden. Daarvoor is het belangrijk dat de juiste lesstof aan bod komt en dat je als student de lesstof eigen kunt maken door diverse opdrachten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de toetsing en beoordeling. Na elke module zal getoetst worden of dat je de opgestelde leerdoelen hebt behaald. Meten is immers weten! Dat is niet alleen voor ons belangrijk, maar ook voor jou. Als je weet waar je vastloopt, kun je hier ook aan werken. Hier help ik je graag bij, want leren kun je leren! 

Hoewel ik veel werk zal verrichten op de achtergrond, zul je mij ook zeker op de school zien. Ik zal niet alleen opdrachten en toetsen instrueren, maar ook enkele lessen onderwijskunde verzorgen.  

Waar ik het meest naar uitkijk? De enorme groei die de studenten gaan maken! Ik geloof dat we een uitmuntende Bijbelschool neerzetten waardoor de studenten in rap tempo groeien in karakter en doctrine. De school zal een enorme impact maken en krachtige kerken en bedieningen voortbrengen!

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam