Het team

Frontrunnersministries.nl - Over Ons - Medewerkers - Wendy van der Linde - Afbeelding

Nadine van Rooij

Nadine is sinds 2021 operational manager bij Frontrunners. Zij is opgeleid als Registeraccountant en heeft 12 jaar in accountancy gewerkt, daarnaast heeft zij life coaching gestudeerd in 2013 en haar eigen bedrijf begonnen als ondernemerscoach tot 2020. Met deze ervaringen en enorm veel passie stuurt zij alle teams binnen Frontrunners aan.

coaching / Docent

Mijn passie is om mensen te bemoedigen en te activeren in hun identiteit, dat ze weten wie ze zijn in Christus en dat de Geest die Jezus deed opstaan uit de dood in hen woont! Mijn verlangen is om Zijn Koninkrijk meer te zien komen op aarde door ons.

Dat wij vol autoriteit en geloof in Zijn kracht kunnen gaan wandelen met wonderen en tekenen als gevolg. Het is voor mij een voorecht om mensen te mogen coachen en vrij te zetten dat niks in hun weg staat om God vol geloof te gehoorzamen en in Zijn plan te wandelen.

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam