Het team

Fulltimebijbelschool.nl - Over Ons - Het team - Stefan - Afbeelding - 200 x 200

Stefan

In januari 2022 is Stefan begonnen bij Frontrunners als projectleider voor de Fulltime Bijbelschool. Hij heeft 5 jaar als Pastor in de gemeente Oase Anna Paulowna gediend. Met deze 5 jaar heeft hij een schat aan ervaring en skills opgebouwd. Met deze bagage wil hij mensen inspireren en bemoedigen om te wandelen in de bediening.

Projectleider/coach/Docent

Het is voor mij een groot voorrecht om te helpen bouwen aan de fulltime bijbelschool en kan niet wachten tot dat we gaan starten. Mijn grootste passie is om je te inspireren, te trainen en je uit je comfort te halen, zodat je krachtig en blijvend groeit in alles wat God je heeft gegeven en dat je volle potentieel wat je in God hebt tevoorschijn gaat komen.

Ik geloof in krachtige generatie christenen die eenvoudigweg de werken van Jezus Christus zullen doen, en zich niet laten door omstandigheden, teleurstelling of tegenslagen uit het verleden of heden, maar gaan staan in volheid die Christus ons heeft aangeboden door zijn dood en opstandig. Nederland heeft krachtige bedieningen en kerken nodig om de oogst die rijp is binnen te halen. 

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam