Het team

Tom

Waar Tom eerst als jeugdleider af en toe voor zijn eigen jeugdgroep sprak. In middels heeft hij nu 250 spreekbeurten, seminars, genezing & bevrijdingssamenkomsten, campagnes en conferenties, zowel in binnen-als buitenland. Samen met zijn vrouw Femke zien vandaag zoveel vrucht op hun werk wat ze in 2015 gestart zijn.

Visionair/toeruster

”De Frontrunners Revival & Ministry is uniek omdat de school niet bedoeld is als tussenjaar, zoals veel bijbelscholen in Nederland wel functioneren als tussenjaar. Wij richten ons op mensen die wel weten wat ze willen doen, namelijk mensen die een roeping van God ervaren en daar specifiek voor getraind en toegerust willen worden te trainen, begeleiden en zenden.

Deze school richt zich eigenlijk op Gods principe van vermenigvuldiging. Frontrunners kan zelf geen tientallen kerken of bedieningen starten, maar we kunnen wel een generatie trainen om dat te gaan doen. Het is mijn verlangen om deze generatie te trainen om te wandelen in geloof & autoriteit”.

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam