Het team

Frontrunnersministries.nl - Over Ons - Medewerkers - Wendy van der Linde - Afbeelding

Wendy

Met meer dan 20 jaar ervaring als coördinator Welzijn in de zorg is Wendy in 2020 begonnen als coördinator van de parttime Bijbelschool, events en vrijwilligers bij Frontrunners. Je kunt Wendy het beste omschrijven als een echte duizendpoot, die weet van aanpakken en een grote schat aan mensenkennis bezit. Zij is dan ook op haar best als ze direct contact heeft met de studenten. 

Coordinator / Coach

”Als coach van de fulltime Bijbelschool geef ik je al snel vertrouwen en heb ik aandacht voor jou als student. Ik begeleid jou in het vinden van je identiteit in Christus en help je ontdekken wat de gaven en talenten zijn die jij van God hebt gekregen, zodat jij in je volledige bestemming en roeping komt. Jij gaat dit leerproces aan en ik zal je hierin waar nodig ondersteunen.

Ik help je in het vernieuwen van je denken op basis van het Woord, zodat je in deze vierjarige opleiding gaat ontdekken dat alles mogelijk is voor wie gelooft. Daarnaast bemoedig ik jou en spoor je aan tot zelfstandigheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Onderwerpen als identiteit in Christus, de kracht van de Heilige Geest, profeteren en demonie en bevrijding zijn mijn speerpunten. Ik neem je graag mee in dit onderwijs.”

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam