missie en visie

Onze missie is:

VINDEN

VOLGEN

VERVULLEN

Van Gods roeping voor jouw leven

Raising up frontrunners

De Frontrunners Revival & Ministry school traint studenten om de roeping die God voor hun leven heeft te vinden, volgen en te vervullen. Dit doen we door onze studenten te trainen, uit te zenden en te begeleiden.
We trainen studenten in de volgende drie gebieden:

Het toerusten van kerkleiders

Nederland heeft krachtige kerken nodig die gelovigen toerusten en trainen om sterken en stabiele christenen te zijn 

Een kerk starten is een roeping van God. Wij trainen jou om op lokaal, regionaal en nationaal niveau mensen te bereiken, toe te rusten en te funderen in het Woord van God.

Het toerusten van bedieningen 

Bij een bediening staat het toerusten en vermenigvuldigen van betrokken mensen centraal. Het bouwen van een bediening is een roeping van God.

Leer hoe jij met jouw unieke gaven en talenten een bediening kan opbouwen en ontwikkelen die vele mensen tot zegen zal zijn. Je ontvangt de tools om te gaan wandelen in tenminste één ambt van de 5-voudige bediening: apostel, profeet, evangelist, herder of leraar.

Het toerusten van leiders

We helpen ondernemende mensen om Bijbelse principes toe te passen in hun onderneming of maatschappelijke functie, waardoor ze succesvol gaan zijn en een sleutelrol kunnen gaan vervullen in Gods plan.

Leiderschap is een talent dat je van God hebt ontvangen. Door het volgen van de Bijbelschool ga jij het juiste gereedschap ontvangen om een goed en gezond fundament te leggen, waarmee je vol van geloof in de maatschappij zult gaan functioneren.

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam