Over frontrunners

DE GROEI VAN FRONTRUNNERS

Sinds de start van de bediening is Frontrunners in korte tijd hard gegroeid. Tom begon in zijn eentje aan de keukentafel van hun appartement. In een aantal jaar tijd is Frontrunners gegroeid naar een organisatie met 11 mensen in dienst en bijna 100 ondersteunende vrijwilligers. In 2018 stapte Frontrunners over van twee kleine kantoortjes naar een eerste eigen gebouw met kantoorruimtes, videostudie en samenkomstzaal. Sinds 2020 is Frontrunners uit deze locatie gegroeid en weer op zoek naar een grotere locatie.

frontrunnersministries.nl - shop - product - bidden is ontvangen - Afbeelding

DE METHODE VAN FRONTRUNNERS

Vanuit de passie die we hebben voor de boodschap die God ons gegeven heeft, maken we gebruik van iedere mogelijke methode die God ons geeft om Zijn Woord te verspreiden: offline in diensten, online in video’s en gedrukt in boeken. Bovendien geloven we dat Gods Woord voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom maken we al het onderwijs gratis toegankelijk, zélfs onze boeken! 

het personeel

Mensen in dienst

FRONTRUNNERS BIJBELSCHOLEN 

Parttime

Bijbelschool

Word toegerust voor jouw roeping & bestemming! Volg gratis de leven veranderende parttime Bijbelschool van Frontrunners.

Iedere maandagavond, m.u.v. de vakanties, les van krachtige en inspirerende docenten. Totaal 50 levens-veranderende lessen, onderverdeeld in 9 modules zoals: leven in de kracht & aanwezigheid van de Heilige Geest, voorziening, genezing, en leven uit geloof.

Bijbelschool.TV

Op één platform de complete drie jarige parttime bijbelschool van Frontrunners in 150+ videolessen met hand-outs en reflectievragen.

Via www.bijbelschool.tv is al dit onderwijs op afstand te volgen! Ideaal voor diegenen die de school graag in hun eigen tempo willen volgen.

Kingdom Business

Op één platform de complete drie jarige parttime bijbelschool van Frontrunners in 150+ videolessen met hand-outs en reflectievragen.

Via www.bijbelschool.tv is al dit onderwijs op afstand te volgen! Ideaal voor diegenen die de school graag in hun eigen tempo willen volgen.

Fulltime School

De Frontrunners Fulltime Bijbelschool helpt je jouw roeping te vinden. Volg Gods leiding en vervul Zijn plan voor jouw leven! 

’FINDFOLLOW AND
FULFILL THE CALL OF GOD’’

Deze training is levens veranderend, bedoeld voor vurige volgelingen van Jezus die willen gaan zonder compromis

Wat onze studenten zeggen over Frontrunners BIJBELSCHOLEN:

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

ARJAN & MARJON QUARTEL

Onze gratis boeken

Wanneer je op deze knop klikt verlaat je FulltimeBijbelschool.nl