Karaktervorming

KARAKTERVORMINGSWEEK

Wij helpen jou een sterk karakter bouwen! We gaan een week van plezier tegemoet waarin je doormiddel van oefeningen en onderwijs wordt uitgedaagd in je karakter om zo het beste uit jezelf te halen. Het zal een enerverende en levens veranderende tijd gaan worden waarin we God uitnodigen om een krachtig werk te doen in de fundamenten van ons geloof! 

fulltimebijbelschool.nl - schooltraject - karaktervorming - vormingsweek - persoon - klimmen - afbeelding
fulltimebijbelschool.nl - schooltraject - karaktervorming - missiereis - afbeelding

MISSIEREIS

Tijdens de jaarlijkse missiereis word je extra uitgedaagd om de geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. Je doet veel praktische ervaring op waardoor geestelijke principes in je hart gaan landen.  Deze ervaringen mag je delen met jouw medestudenten waardoor je elkaar in geloof kunt versterken Door jou uit te zenden, helpen we jou daarnaast om in elke situatie sterk in je karakter te blijven staan.

COACHING

Op onze school ontvang je verdiepend onderwijs en ben je daarnaast veel bezig in de praktijk. Wij begeleiden jou daarbij persoonlijk zodat jij je roeping leert ontdekken en reiken je sleutels aan om in overwinning op alle gebieden in je leven te gaan wandelen.

frontrunnersministries.nl - shop - product - bidden is ontvangen - Afbeelding
fulltimebijbelschool.nl - schooltraject - karaktervorming - outreach - afbeelding

OUTREACH

De boodschap van het evangelie is scherp en actueel voor ieder mens. Daarom trainen wij jou om je geloof handen en voeten te geven en leer je op straat met mensen te bidden, evangelie te delen, zieken te genezen. Zodat je vrijmoedig bent in het al het goede werk! Let’s go!

STAGELOPEN

Wij willen dat jij goed voorbereidt het ‘werkveld’ ingaat daarom loop je het laatste jaar stage en doe je praktijkervaring op bij een erkende kerk of bediening. Wij helpen en begeleiden jou in het starten van kerken en bedieningen en zorgen dat je praktijkervaring opbouwt.

fulltimebijbelschool.nl - schooltraject - karaktervorming - stagelopen - afbeelding

PRAKTISCHE INFO

Volg ons zeker even op Instagram en facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de school.
Frontrunners Ministries faciliteert tijdens het curriculum geen accommodatie.

Tip: mocht je een verblijfplaats zoeken, informeer dan eens bij je kerk, vrienden of kennissen.

MELD JE AAN VOOR DE FRONTRUNNERS FULLTIME REVIVAL & MINISTRY SCHOOL

De eerste stap van het aanmeldproces is om je te registreren voor de informatieavond van onze Fulltime Bijbelschool. Dit zal in werkendam plaatsvinden. De aankomende informatieavonden zullen hier ook te zien zijn. Wil je meer informatie? Dat kan ook! Vul je gegevens in en klik op de knop ‘versturen’.

WIL JIJ ALLES WETEN OVER DE FULLTIME BIJBELSCHOOL?

Ontvang de brochure

Naam

Wat onze studenten zeggen over de Frontrunners BIJBELSCHOLEN:

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

ARJAN & MARJON QUARTEL