Het team

Frontrunnersministries.nl - Over Ons - Medewerkers - Wendy van der Linde - Afbeelding

Stefan van Eck

In januari 2022 is Stefan begonnen bij Frontrunners als projectleider voor de Fulltime Bijbelschool. Hij heeft 5 jaar als Pastor in de gemeente Oase Anna Paulowna gediend. Met deze 5 jaar heeft hij een schat aan ervaring en skills opgebouwd. Met deze bagage wil hij mensen inspireren en bemoedigen om te wandelen in de bediening.

Projectleider/coach/Docent

Het is voor mij een groot voorrecht om te helpen bouwen aan de fulltime bijbelschool en kan niet wachten tot dat we gaan starten. Mijn grootste passie is om je te inspireren, te trainen en je uit je comfort te halen, zodat je krachtig en blijvend groeit in alles wat God je heeft gegeven en dat je volle potentieel wat je in God hebt tevoorschijn gaat komen.

Ik geloof in krachtige generatie christenen die eenvoudigweg de werken van Jezus Christus zullen doen, en zich niet laten door omstandigheden, teleurstelling of tegenslagen uit het verleden of heden, maar gaan staan in volheid die Christus ons heeft aangeboden door zijn dood en opstandig. Nederland heeft krachtige bedieningen en kerken nodig om de oogst die rijp is binnen te halen. 

Meld je aan voor de frontrunners fulltime bijbelschool

Wanneer je je aan meld voor de fulltime Bijbelschool zal Frontrunners binnen enkele weken contact met je opnemen waarin we de volgende stappen voor het aanmeldingsproces gaan doornemen. Wil je nog meer informatie? dat kan ook! klik op de knop hieronder, binnen enkele werkdagen krijgen jullie van de fulltime Bijbelschool meer informatie

Meld je aanVraag meer informatie op